Sfeerverlichting Noordwijk Binnen

De gemeente en de St. TON hebben financieel bijgedragen aan de realisatie van permanente sfeerverlichting in de Voorstaat en op het Lindenplein in Noordwijk Binnen.

Noordwijk Ticketing systeem

Met Noordwijk Ticket kunnen bezoekers voortaan online op de website www.noordwijkticket.nl én aan de balie van Theater de Muze, van der MEER/Het Cultuurcafé en VVV Noordwijkerhout toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd.

Ontwikkeling Bad-status Noordwijk

Noordwijk wil voldoen aan de internationale criteria voor het verkrijgen van de "Badstatus, ofwel heilzame Zeebadplaats." De verkrijging hiervan is een middel om in versneld tempo de positie als serieuze wellness bestemming te verkrijgen.

Onderzoek uitbreiding en vernieuwing van het museum Noordwijk

Het museum wil uitbreiden en vernieuwen. Hiervoor dienen aanzienlijke gelden ter beschikking te komen. Het museum is thans ondergebracht in een fraaie hoeve in Noordwijk aan Zee en speelt een belangrijke rol in het behoud en het uitdragen van het Noordwijks cultureel erfgoed.

Extra webcam op het ‘zuider’ strand

Noordwijk Marketing wil een extra webcam installeren om het strand voor de Kon. Astrid Boulevard in beeld te brengen. De beelden worden live gestreamd en kunnen direct worden gedeeld via de websites van stakeholders en partners.

Project Panelen Max Liebermann route

Project Panelen Max Liebermann route Noordwijk van de Stichting Max Liebermann Noordwijk. De route draagt bij aan de vernieuwing van het toeristisch product Noordwijk en zal vooral een positieve invloed hebben op het uit Duitsland komende toerisme.